Mina Hästar


Ramsay (SWB)
f. 2012
e. Blue Hors Don Romantic u. Semla ue. Michellino

Ramsay (Trams) kom till mig 2019 med ytterst lite rutin och relativt lite utbildning. Under de senaste tre åren har fokuset legat på att bygga en bra grund och styrka i hans kropp för att framförallt vara hållbar långsiktigt. Trams är en individ som kräver en relation till sina ryttare, söker mycket kontakt och som har en väldigt fint lätthet och ridbarhet i dressyren.

Han har under 2020-2022 tävlat med goda resultat och nu är förhoppningen att vi ska ta oss ut på de internationella banorna under 2023.

Fonzie (SWB)

f. 2018

e. Formalin u. BeaFay ue. Bellagio

Fonzie kom till mig under sommaren 2022. Han var en relativt orutinerad unghäst men med ett bra psyke och fina gångarter. Vi har fokuserat på att lägga en bra grund för att skapa en trygg och hållbar häst för framtiden. Vi fick möjligheten att göra en demo på Sweden International Horse Show 2022 vilket var fantastisk träning och erfarenhet. Vi hoppas att han under 2023 kommer kunna komma ut på lite tävlingar och programridningar för att skapa mer rutin. Fonzie är en häst jag tror väldigt mycket på för framtiden.