Föreläsningar

Jag erbjuder föreläsningar med en mängd olika inriktningar. Jag kan även skräddarsy utifrån specifika behov ifall man har ett pågående arbete med en grupp och vill komplettera med min kunskap eller historia. Jag erbjuder separata föreläsningar, workshops och clinics. Det finns även möjlighet till individuella samtal och samarbeten, både kortvariga och långvariga.

Meriter:
* Jag kan utifrån min svåra olycka tillföra ett unikt perspektiv och insikt om hur det är att gå igenom, och ta sig tillbaka efter en traumatisk händelse. Att lära sig leva på ett nytt sätt och acceptera en annorlunda version av sig själv.

* Jag har kunskap kring en vad en elitsatsning innebär och hur man ska bygga ett fungerande team. Jag har gått flera utvecklingsprojekt från regional nivå upp till internationell nivå. Den mest meriterande är Elitidrottsskolan (2018-2022), framtagen av Sveriges Paralympiska Kommitté.  

* Jag har kursintyg efter att jag har gått mental rådgivarkurs, jag har läst idrottspsykologi I & II på högskolenivå. Jag har dessutom läst kurser inom entreprenörskap, affärsutveckling och innovation.

* Jag har under 5 år jobbat på en grundskola där jag har arbetet mycket med elever med olika neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, dåligt självförtroende/självkänsla, ångest m m. Därför har jag en del praktisk erfarenhet och kompetens kring psykisk hälsa.

 

Föreläsningar jag erbjuder.

 

Min olycka – Rekommenderas för sjukvård
En stark historia om hur livet kan vända på en mikrosekund. Hur det är att tre dagar senare vakna upp och få berättat för sig att man har förlorat båda sina ben. Från de första minnena och drömmarna på CIVA till en realisation uppe på avdelningen vad som har hänt. Bemötande från de runtomkring mig och styrkan att komma tillbaka.

 

Målsättning – Rekommenderas för företag
En reducerad version av ”min olycka” följt av en sammansättning av mentala strategier. Utifrån mina egna erfarenheter, litteratur och kurser har jag tagit fram ett koncept som jag tror att hjälpt mig i min återhämtning och även framgång. Kan appliceras i vardagssituationer som skola och jobb men även idrottande och tävlingssituationer.

 

Från sjukhussängen till elitryttare – Rekommenderas för ridskolor
En reducerad version av ”min olycka” och fokuset ligger kring min resa tillbaka till hästarna. Vad hästarna har betytt för mig och hur elitsatsningen och drömmen om ett Paralympics växte fram. Även här brukar jag beröra ämnet målsättning och vikten av att utmana sig själv för att lyckats.

 

Sociala medier, självkänsla och självförtroende. – Rekommenderas för skolor
En reducerad version av ”min olycka”. Hur tar man sig tillbaka? Hur ska man som ung tjej leva vidare och helt plötsligt behöva ändra allt man visste och drömmarna man hade? Hur min självkänsla och självförtroende växt fram och hur sociala medier har hjälpt mig att ta mig dit jag är idag. Vad är självkänsla och vad är självförtroende, och varför blandar vi ofta ihop de begreppen? Var det brister det hos oss själva när vi utsätter andra för negativa handlingar?

 

Villkor: Vid avbokning av en föreläsning eller clinic som sker inom 10 dagar kommer en sen avbokningsavgift tas ut (undantag kan göras i specifika fall).