Födelsedagsfest, jobb och sjuk igen

Jag kollade igenom min blogg och även fast jag ändå tycker att jag har varit duktig på att uppdatera så är jag väldigt dålig att faktiskt bara skriva om vad som pågår i mitt vardagsliv. Inte för att jag skulle påstå att mitt liv är sådär superintressant som många andras är, speciellt nu när det har det varit några lugna veckor.

Jag var ganska förkyld i två veckor i början på November. Sen var jag frisk i en vecka, då hann jag både jobba lite, hälsa på på Segersta och titta på lite fina hästar, hänga i stallet och fira en av mina bästa kompisar som fyllde 24 år. Sen lyckades jag bli sjuk igår igen. Pratade lite med en av sjuksköterskorna på vårdcentralen när jag var där imorse bara för att kolla att jag inte hade streptokocker, och då berättade hon att om man har fått en stor dos antibiotika så slår det ut immunförsvaret och det tar ett tag för det att återhämta sig. Vilket var just det jag fick när jag opererade mig, så får bara uthärda att jag kanske kommer vara lite sjuk till och från ett tag.

Jag hade väldigt trevligt i fredags när jag firade min vän Linnéa. Jag åkte hem till henne och träffade hennes andra vänner och vi hade det väldigt trevligt och drack lite champagne. Sen drog vi till en bar på Stureplan där en del av gruppen började droppa av en efter en. Där skulle det egentligen har slutat men vi drog sen vidare till en klubb där vi dansade lite. Men vi alla var ganska trötta så vi gav upp efter ett tag. Jag sa hej då till de andra och rullade till Max för att köpa något att äta och gå på toa.

När jag står och väntar på min färdtjänst så ser jag några tjejer lite längre bort som sitter och äter. Inget konstigt med det egentligen, men det är två killar som är ganska på dem och ställer massor av frågor och säger dryga saker. Tjejerna ber killarna upprepade gånger att gå därifrån vilket de inte gör “Det är ju ett fritt land” enligt de här grabbarna och sedan fortsätter de störa tjejerna. Jag ville så gärna gå fram och hjälpa de här tjejerna och ifrågasätta killarnas beteende, men jag kände mig inte så trygg eftersom jag var själv och de här grabbarna var ganska fulla. Men det är intressant att majoriteten av alla som beter sig såhär, säger dumma saker och begår kränkande handlingar på fyllan är män. Så undrar folk varför feminism behövs?

Jag åkte med Marie till Segersta i söndags vilket var väldigt kul. Där tittade på på massor av fina hästar och träffade massor av trevliga människor. Det är så kul att åka dit för man känner sig alltid välkommen och de är alltid lika trevliga. Om det är någonstans man ska åka för att få inspiration så är det dit. Man blir väldigt peppad att åka hem och fila på sig egen ridning när man har varit där.

Jag hade lite saker inplanerade idag och imorgon som jag tyvärr fick ställa in på grund att jag blev sjuk igår. Åkte på en ganska rejäl feber vilket var lite konstigt eftersom jag aldrig har feber, oavsett hur sjuk jag är på andra sätt. Var också väldigt svullen i halsen, hade svårt att svälja och ont i öronen. Febern har gått ner en del som tur är och nu har jag bara en lätt feber. Febern gjorde dock att jag fick väldigt ont i kroppen så det tog mycket på krafterna och humöret igår och idag. Men om jag ger det några dagar borde jag vara fit for fight.

Har ett roligt samarbete på g som jag ser väldigt mycket fram emot och som jag förhoppningsvis snart kan dela med mig av, så håll utkik!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *