Pizza på Sosen i Lillerud

Mätta och belåtna ska vi snart lägga oss och sova. Dagen startade med jobb, övergick till packa in allt i lastbilen, till att köra tre timmar till lilla Lillerud där vi nu övernattar. Imorgon kommer vi köra till Kristiansand där tävlingarna kommer att gå av stapeln. Där kommer det i stort sett bara vara svenskar och norskar som tävlar i paraklasserna.

Tarot är installerad i boxen, förhoppningsvis mätt och nöjd efter ett pass med bästa beridaren Babs. ❤️ Lösgjordhet var syftet och han såg fin och avslappnad ut. Passade samtidigt på att smygtitta lite på eleverna från naturbruksgymnasiet som red, jätteduktiga. Slänger in lite bilder från dagen och avslutar med att säga att jag är så otroligt pepp inför de kommande dagarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *